marți, 13 mai 2008

O conferinta mai spumoasa

Weekendul trecut, la sediul PIC, s-a desfasurat conferinta de presa ce a avut ca scop sarbatorirea promovarii echipei FC Arges in primul esalon. Ionut Badea a semnat astazi un contract pe 5 ani, iar patronul Cornel Penescu a anuntat ca salariul sau va fi de 1 milion de dolari pe an.
Ionut Badea a fost primul care a vorbit: “Este destul de usor sa vorbim acum, dupa ce ne-am asigurat promovarea. Tin sa multumesc intregului colectiv, staff-ului tehnic, conducerii clubului, deja echipa are o identitate.”
Patronul Cornel Penescu a anuntat ca Ionut Badea va fi in urmatorii cinci ani antrenorul lui FC Arges, si va avea salariul de 1 milion de dolari pe ani. “Va avea unul din cele mai mari salarii din prima liga, insa va primi aceasta suma in momentul in care va juca in Champions League. Insa chiar si asa va castiga destul de mult”. Tot el a anuntat si obiectivul echipei pentru sezonul urmator: “La anul, avem ca obiectiv o clasare in primele 7 locuri. Nu o sa facem achizitii ca in primul an, cand am adus 50 de jucatori si am retrogradat. O sa aducem doar 4-5 jucatori. Nimeni nu va veni de la Mioveni. Nu vreau sa mai vorbim de Dacia. In cazul in care nu o sa mai fie acolo Netoiu, Cartu, Ilinca, oamenii care au distrus destule echipe, este posibil sa ajutam pe Dacia asa cum facea FC Arges in trecut, sa le trimitem jucatori.”
Cristian Minca a vorbit despre sezonul care se va incheia in curand: “A fost un an important, am reusit sa ne atingem obiectivul. Este doar un pas in readucerea echipei acolo unde ii este locul; ne gandim sa facem o imagine frumoasa la anul, insa drumul o sa fie din ce in ce mai greu, dar pana la urma vom reusi sa realizam ce ne propunem.”
Antrenorul Ionut Badea s-a declarat fericit ca este cel mai tanar antrenor care a reusit o promovare in prima liga, la 31 de ani. “La ora actuala e nevoie de 3-4 jucatori, insa mai sunt 4 etape, si posturile vi le voi spune dupa ce se va incheia sezonul. Odata cu aceste achizitii, sper sa ne indeplinim obiectivul. Este evident ca la fiecare intrerupere a campionatului e bine sa aducem jucatori pe posturile deficitare. Eu sunt in mare parte multumit de lot, este posibil sa vina si cativa jucatori straini. Suntem in discutii avansate si cu un preparator fizic italian. Gandurile noastre nu sunt nici pe departe sa revenim in Liga a II-a. Acest contract este un stimuletn pentru mine. Este un contract stabil, in cazul unei demiteri voi ramane in cadrul clubului. ”
Referitor la inaugurarea nocturnei, Penescu a spus: “Saptamana viitoare o sa probam nocturna, voi vorbi si cu Ionut, si vom juca un meci cu echipa a doua. Si poate ultimul meci din campionat o sa-l jucam in nocturna, insa trebuie sa fie de acord si oaspetii, sa modificam ora de start a meciului. Sunt sigur ca odata cu revenirea in prima liga si cu nocturna, vor fi mai multi spectatori pe stadion.”
La finalul conferintei, Penescu, Minca si Badea au ciocnit un pahar cu sampanie cu reprezentantii presei, si au urat felicitari si mult succes in viitorul sezon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Şi tu eşti logat(ă)? Dacă da, poţi comenta.

Comentarii recente