joi, 25 septembrie 2008

Pingbox

Recent, Yahoo! a lansat varianta finala a Messenger 9.0 si o data cu aceasta si Pingbox, o camera de chat ce poate fi adaugata blogurilor. Avantajul acestui Pingbox e ca stii cand cineva intra pe site-ul tau, dar si ca poti ramane anonim, adica nu iti afla nimeni ID-ul. De asemenea chatul e privat, adica se desfasoara "intre patru ochi", iar vizitatorii pot trimite mesaje chiar daca nu au un cont Yahoo .

Incercati-l si voi dand click aici!







Precizari:

1. Nu imi puteti trimite mesaje prin Pingbox atunci sunt offline sau invisible pe Yahoo! Messenger si nici atunci cand eu aleg sa dezactivez aceasta camera de chat.

2. Ghepardi nu este ID-ul meu, ci doar un nickname in acest Pingbox.

2 comentarii:

  1. Si tie chiar iti functioneaza?! Adica te arata si online?! Eu l-am incercat tot pe blogger, dar tot timpul ma arata offline. Puteam sa vad cand intra sau iese cineva de pe site, dar eram tot timpul offline. L-am scris celor de la yahoo, si dupa ce mi-au zis tampenii de genul: verifica daca esti online pe mess, daca e on pingboxul, mi-au zis ca le trebuie acordul meu sa intre pe contul meu de yahoo si sa rezolve ei treaba. Dar nu au vrut sa imi zica mie ce sa fac sa remediez problema. WTF?!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine functioneaza. Ar trebui sa-l modifice astfel incat sa permita, daca vrem, si mesaje offline.

    RăspundețiȘtergere

Şi tu eşti logat(ă)? Dacă da, poţi comenta.

Comentarii recente