miercuri, 17 februarie 2010

AITILOP. Politia in oglinda

 
Nu am inteles nici pana acum de ce masinile politiei au colantul de pe capota asezat pe dos.
Astept explicatiile voastre.

4 comentarii:

  1. E simplu: atunci cand ai Politia in spate si te uiti in oglinda retrovizoare, vezi scris corect: POLITIA. Daca pe capota ar fi fost scris corect, iar tu te-ai fi uitat in oglinda retrovizoare, ai fi vazut scriind AITILOP.

    Oricum e o mare prostie, de parca nu stii care e masina Politiei, care a Ambulantei si care a Pompierilor. Sau altfel spus, daca vreuna dintre masinile astea s-ar afla in spatele tau, nu ar trebui sa te dai la o parte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Banuiam eu ca e ceva cu oglinzile, dar nu eram foarte sigur. Deh, inca nu am dat examen pentru permis. Mersi ca m-ai luminat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Canguru, nu-i chiar asa...
    Da, explicatia pozitiei scrisului e corecta, dar aceasta metoda de a scrie nu-i catusi de putin o prostie - masina lor trebuie sa fie corect detectata si interpretata nu numai de catre soferii romani, sau de cei care circula intruna pe drumurile noastre, ci de catre oricare participant la traficul rutier - ori daca vine pt prima data in Romania, (spre exemplu) un australian ( :P ) poate ca nu stie cum arata in Romania masinile de politie, deci inscriptia isi are rolul sau corect.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci Victor, dupa tine un australian e prea prost sa se prinda ca atunci cand vede girofaruri beculind si aude sirene zbierand e cazul sa se dea laoparte, dar sigur, sigur stie limba romana.Tu crezi ca in Australia politistii stau pe masina cu o lumanare in mana si zbiara:"OUT OF THE WAY PLEASE!!!"?

    RăspundețiȘtergere

Şi tu eşti logat(ă)? Dacă da, poţi comenta.

Comentarii recente