joi, 31 decembrie 2009

Logatu pe net in 2009

Desi stau zilnic pe net cam de prin 2007, blog(uri) mi-am facut un an mai tarziu, adica in 2008. Cu toate astea, nickname-ul de Logatu mi l-am insusit de-abia anul acesta, mai precis in luna martie. Tot cam de atunci am inceput sa devin activ si pe retelele de microblogging si pe alte site-uri de socializare. Totodata am inceput sa promovez si Mioveni Blog prin metode similare. Mai tarziu, in septembrie anul acesta, am creat TELE bLOGO. Pasiunea pentru televiziune si pentru siglele posturilor TV am dobandit-o de cand am aflat prima oara ce inseamna CaTV si TV Satelit, adica in anul 1993, pe la vreo 5-6 ani.
Si am uitat sa precizez cum am inceput anul 2009 in materie de internet si blogging: castigand un domeniu personal, pe care insa l-am neglijat. In cateva zile acesta va iesi din proprietatea mea, pentru ca nu am de gand sa il reinnoiesc.
Pentru la anul imi propun deci sa mai castig cel putin un domeniu pe care sa il si folosesc cum trebuie de data aceasta.

In incheierea acestui mic bilant internautic anual va urez:
LA MULTI ANI FERICITI!

2 comentarii:

  1. La multi ani si sa castigi un domeniu personal si gazduire nu numai pentru un an de zile, ci pentru 10, macar.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!
    Concursul la care particip eu ofera, din pacate, doar domenii pentu un an. Gazduire se gaseste si gratis, dar cu trafic destul de limitat.

    RăspundețiȘtergere

Şi tu eşti logat(ă)? Dacă da, poţi comenta.

Comentarii recente