duminică, 29 noiembrie 2009

Puterea gandului

Ieri dimineata eram in trecere prin centrul Pitestiului, mai exact in Piata Vasile Milea (Piata Revolutiei sau cum s-o mai fi numind ea oficial) cand mi-am scos telefonul din buzunar pentru a ma uita la ceas. Era ora 09:30 si chiar in acea clipa m-am intrebat de ce oare nu se instaleaza un ceas public intr-un loc pietonal atat de circulat, mai ales acum cand cel de langa magazinul Trivale a fost oprit si probabil va fi si demontat pe perioada lucrarilor de transformare a vechiului complex comercial in mall.
Partea ciudata abia acum incepe. La ora 13:30 m-am intors in piata civica si am avut parte de o surpriza placuta: niste muncitori deja instalasera intre Fortuna si biserica Sf. Gheorghe un ceas digital cu 4 ecrane LED care afisau pe rand ora, data si temperatura! Deasupra celor digitale erau in curs de amplasare si 4 ceasuri analogice. Sa fie doar o simpla coincidenta?

Altceva straniu... Azi-noapte am visat panoul luminos al unui magazin situat in apropierea blocului meu. De dimineata mi-am amintit visul si m-am uitat de la geam spre magazin. Stupoare: panoul nu mai avea o parte din folia inscriptionata si prin spatiul ramas liber se vedeau tuburile de neon din interiorul lui. Fusese vandalizat...

2 comentarii:

  1. E clar, esti ruda cu Mama Omida. :D Lasand gluma la o parte, sunt studii intregi despre asta. Cata putere are omul si nu e constient de ea... sau daca e, o foloseste aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi s-a mai intamplat sa anticipez astfel de lucruri fara o insemnatate prea mare pentru mine.
    Lucrurilor la care m-am gandit ieri si s-au adeverit in cateva ore nu le-as fi dat nici 1% sanse sa aibe loc atat de rapid.

    RăspundețiȘtergere

Şi tu eşti logat(ă)? Dacă da, poţi comenta.

Comentarii recente