miercuri, 6 ianuarie 2010

can-gurul.blogspot.com

Blogul lui Canguru' e unul pe care il citesc cu placere. Ma amuza in special postarile lui Adi despre fiica lui, Erika, in care ne povesteste cum aceasta il surprinde cu diverse lucruri, in special cu intrebari inteligente, victorii la X si O si argumente pentru demonstrarea inexistentei Mosului Craciun.
Din alte articole am aflat ca el are ca pasiuni calatoriile, lectura, muzica, dar si fotbalul, fiind fan al unor echipe precum Ajax, Real Madrid, Barcelona, Dinamo si nu in ultimul rand, FC Arges.
Nu am nimic sa-i reprosez, asa ca ii urez mult succes in continuare pe toate "fronturile"!

Si cand credeam ca am terminat articolul, mi-am dat seama ca am ramas totusi cu o nedumerire, de fapt chiar cu doua... De ce si-a ales pseudonimul Canguru'? Dar pe cel de guru? Poate ne va raspunde el.

5 comentarii:

  1. Imi pare rau ca am vazut tarziu despre ce e vorba in concurs si n-am mai apucat sa ma inscriu, pentru ca mi-ar fi placut sa critic si sa fiu criticata (mai ales!). Dar asta e... La multi ani si numai bine in 2010 :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Canguru' era o porecla din copilarie, pusa pentru ca la meciurile de fotbal alergam muuult si ineficient :)). Initial am vrut sa-i zic blogului can-can-guru, pentru ca aveam de gand sa scriu si lucruri de can-can, iar guru ar fi insemnat ceea ce ai intuit si tu, dar mi s-au parut a fi prea multe cratime si am scurtat putin. Deci, in concluzie, un joc de cuvinte.

    Merci pentru aprecieri, se vede ca ti-ai bagat nasul de mai multe ori pe la mine! Multumesc si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Raluca: Nu-i nimic, sigur va exista si o a doua editie. Un 2010 fericit si tie!
    @Canguru: Foarte tare si ideea de can-can-guru. N-ai pentru ce sa imi multumesti. Sa vedem cum ma voi descurca la urmatoarele bloguri, pentru ca sunt cateva pe care nu le-am urmarit pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bland ai fost tu, Logatule ! Eu am fost ceva mai dur. Sa vezi ce-o sa-mi faca si Cangurul cand ii va veni randul sa scrie despre mine !

    RăspundețiȘtergere
  5. @Geocer: Am vazut, am vazut... Atacuri la Inna, Sylvia si "bomba" lui Dodel. :)

    RăspundețiȘtergere

Şi tu eşti logat(ă)? Dacă da, poţi comenta.

Comentarii recente