joi, 7 ianuarie 2010

emapirciu.blogspot.com

Mi-e greu sa vorbesc despre blogul Emei, de vreme ce o stiu de la televizor. E ca si cum ai vorbi despre blogul unui VIP in loc sa critici chiar vedeta in cauza. :D
Asa ca incep prin a enumera pe la ce emisiuni de la Arges TV am vazut-o eu: la Stiri, ca reporterita; apoi la o emisiune care cred ca se numea chiar "Reporter Arges TV"; la "Buna DIDIneata!", tinandu-i locul lui Didi Dumitrescu; la "Hypermarket" (am urmarit integral editia in care i-a avut ca invitati pe Dumis, Geocer si Alisan); dar si ca invitata in cadrul emisiunii "In bucatarie", unde, bineinteles, a trebuit sa gateasca ceva. Revenind la emisiunea cu cei trei, pardon, patru bloggeri pitesteni, de acolo mi-a ramas in minte ceva referitor la ea cat de cat de criticat: faptul ca a recunoscut ca nu stie foarte multe lucruri "tehnice" despre blogging, cum ar fi: activarea/dezactivarea moderarii comentariilor, monetizarea blogurilor sau cum pot fi sterse acestea (asta chiar e bine ca nu stie!). Presupun insa ca a invatat si amanuntele astea intre timp asa ca nu imi mai ramane decat sa ma iau de imaginea cu pantoful de 900 Ron.. Life is a Bitch!, de pe coloana din dreapta blogului ei. Dar mai bine nu deschid subiectul. :)

3 comentarii:

  1. Am invatat intre timp sa dezactivez moderarea comentariilor. Dar atat. Acum am alta problema existentiala. De ce am eu trompa cand comentez pe blogul lui George?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa nu mai ai trompa, intri tu frumos pe gravatar.com, iti faci cont si incarci poza care vrei sa iti apara la toate comentariile pe care le lasi pe blogurile de tip wordpress.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Reportaj Arges TV" se numea emisiune aia. Cat despre trompa Emei, chiar n-am ce face. Stii bine ca avatarurile alea sunt date aleator de wordpress. Oare s-o fi uitat la nasul ei atunci cand i-a atribuit-o? Asa cum ai sfatuit-o tu, ar trebui sa intre pe gravatar.com si sa-si faca cont acolo. Daca nu, poate schimb eu tipul de avatar, desi asta e haios ! Am observat ca o intimideaza trompa aia !

    RăspundețiȘtergere

Şi tu eşti logat(ă)? Dacă da, poţi comenta.

Comentarii recente