marți, 5 ianuarie 2010

irezistibilii.blogspot.com

Doamne, in ce m-am bagat... Am de scris 10 articole in 11 zile, si nu orice fel de articole, ci unele critice. Si acum nu mai critic oameni care sunt barfiti zi de zi, in toate mediile, gen Geoana, Basescu, Mircea Badea sau altii de care oi mai fi comentat eu pana acum, ci trebuie sa analizez 10 bloguri si implicit, 10 bloggeri care ma vor critica si ei, la randul lor, peste cateva zile. Mai multe detalii despre acest joc bloggeristic gasiti aici, la organizator.
Dupa cum bine ati vazut daca ati accesat link-ul de mai sus, cele 10 colimatoare virtuale se indreapta in prima zi de concurs catre Alina. Blogul ei este unul recent deschis, asa ca pana acum nu i-a fost greu sa ii respecte titlul de blog irezistibil. Ca sa fiu mai exact, ea ne-a scris pana acum doar despre lucruri care binedispun, adica despre locuri frumoase atat din tara cat si din strainatate, despre feluri de mancare imbietoare, despre iarna si sarbatorile ei. Pozele atasate au facut ca articolele sa fie cu adevarat irezistibile. Chiar ii recomand sa isi deschida alt blog daca va dori sa trateze in viitor si probleme mai putin placute ce intervin in viata de zi cu zi, pentru a nu altera continutul celui dintai. Si ca sa fiu sincer pana la capat, trebuie sa mai precizez si ca am observat faptul ca prescurteaza aproape intotdeauna cuvantul "pentru" in "pt", lucru pe care i-as recomanda sa il evite pe viitor.
In final nu imi ramane decat sa ii urez sa o tina tot asa si sa ne expuna in continuare cat mai multe lucruri frumoase de nu o sa le putem rezista. :)

P.S. Am scapat de o tema, mai am 9. La final cred ca o sa-l depasesc pe Blogatu la numarul de review-uri scrise; la cele video nu am nicio sansa. :))
Imi cer scuze pentru eventualele greseli. Am scris articolul cu o seara inainte si l-am programat sa fie postat automat pe 5 ianuarie.

5 comentarii:

  1. Si ce, daca l-ai scris cu o seara inainte, asta inseamna ca aveai voie sa faci greseli? Noroc ca nu prea ai facut, altfel te trageam de urechi. Iar pe Blogatu n-ai sa-l intreci tu asa de usor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema e ca nu s-a postat singur la ora 9, cum il setasem. L-am publicat eu pe la 11.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bag si eu? Mai e loc, sau intru si eu in alta tura?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaaaa, ai dreptate, il prescurtez. Dar stii ca atat de tare m-am obisnuit, incat nici nu am realizat pana nu ai scris tu. Pffff, ce varza sunt. Hai sa vedem daca ma pot controla. Multam pentru (!) articol.

    RăspundețiȘtergere
  5. @valive: Nu eu organizez jocul, ci Geocer. "Tura" viitoare sigur te vei putea inscrie. :)
    @Alina: Nu e foarte deranjant pt-ul. Greu imi e sa citesc bloguri pline de tz, sh, 3u, etc.

    RăspundețiȘtergere

Şi tu eşti logat(ă)? Dacă da, poţi comenta.

Comentarii recente