duminică, 10 ianuarie 2010

Ma loghez in gura bloggerilor!

Initial am vrut sa numesc acest articol "Sa ma criticati bine!", dar am considerat ca e deja prea "fumat" acest indemn, asa ca am zis ca un titlu de genul "Maine ma voi loga in gura bloggerilor!" vi se va parea la limita decentei si, in consecinta, va va determina sa nu imi iertati nimic atunci cand ma veti critica. :D

Nu stiu ce vor scrie despre mine Alina, Canguru', Ema, Iulia, Julie, Rappa_ru, Silavaracald, Simion Cristian sau Turisticus, dar Geocer cu siguranta ma va "taxa" rau de tot.
De-a lungul timpului, el a surprins multe lucruri legate de activitatea mea bloggeristica, aspecte dintre care voi incerca sa enumar o mica parte in continuare.

- Mi-a reprosat ca scriu rar si putin.
- A vazut ca gasesc explicatii pentru aproape orice.
- A remarcat ca sunt foarte atent la detalii si ca privesc mai mult in planul secund al pozelor de tip fotoreportaj pe care el le realizeaza din cand in cand (vezi: teava de gaze din balconul vecinului, stalpii cu doua becuri unul sub altul din Maracineni, decoratiunile ramase de iarna trecuta in padurea Trivale tot anul 2009, etc.)
- Si-a dat seama ca m-am gandit si la Blogatu cand m-am "rebranduit" ca blogger.
- I-a fost teama ca voi inregistra http://criptograme.blogspot.com inaintea lui. (Grija mare: anagrame.blogspot.com e inca liber.)
- Poate va mentiona si ca l-am batut la cap cu modificarea sablonului de pe geocer.blogspot.com astfel incat cel personalizat sa permita afisarea avatarelor comentatorilor si, de curand, am insistat sa schimbe permalinkurile de pe domeniul personal in unele identice celor de pe blogspot, pentru o redirectionare corecta.

Oare mai are cu ce sa ma surprinda? Sunt convins de asta, pentru ca stie sa ma "citeasca" si ii face placere sa ma tachineze. :))

9 comentarii:

  1. Iar eu apreciez la tine faptul ca nu te superi atunci cand te tachinez. Ce-o sa scriu maine? O sa vezi tu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat sa mentionez blogroll-ul meu JavaScript ca posibila critica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-ai mai laudat cu blogrollul tau javascript. E treaba ta daca in felul asta vrei sa le raspunzi celor care te-au adaugat la blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  4. Blogrollul de la Google e o metoda buna de back-up in caz ca vreau sa schimb sablonul blogului. Zilele urmatoare o sa-mi fac unul normal.
    A, si in articol am uitat sa mai spun ca nu am venit sa-mi ridic DVD-ul cu Hagi castigat la a doua editie a concursului de criptograme.

    RăspundețiȘtergere
  5. DVD-ul ala te asteapta inca. Sa-mi spui cand ai chef sa-l ridici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mereu termin tarziu vinerea, iar in vacanta nu am avut chef sa vin in clubul bloggerilor cititori.

    RăspundețiȘtergere

Şi tu eşti logat(ă)? Dacă da, poţi comenta.

Comentarii recente